Acesta este motivul pentru care oamenii vin și pleacă. 5 lectii pe care ar trebui sa le inveti!

317

1. Nu trebuie să avem încredere în toată lumea.

Oamenii care vin și pleacă din viața noastră ne învață o mulțime de lucruri. Poate una dintre cele mai importante este că nu ar trebui să avem încredere în toți cei care ne plac. Oamenii au o mie de chipuri în zilele noastre și nu putem avea încredere în cineva, doar pentru ca simțim că am făcut clic cu el la început.

Există persoane care se vor preface că sunt cineva care nu sunt doar așa cum ți-ar plăcea. Vor folosi prietenia ta doar pentru a obține ceea ce vor și, după ce vor profita de tine, te vor lăsa ca și cum ai fi fost nimic pentru ei.

Nu este frumos, dar totuși există oameni care gândesc și se comportă în acest fel. Și ceea ce trebuie să știi este că tot ceea ce se întâmplă între voi doi nu este vina ta. Vă spune doar despre ei și dacă sunt capabili să obțină ceea ce vor.

 

2. Ne schimbă

Unii oameni vin în viața noastră pentru a ne schimba. Dacă am avea probleme cu ei, ei ne vor învăța cum să facem față acestor probleme și vom deveni mai puternici din fiecare problemă pe care o avem cu ei. Pe de altă parte, dacă avem de-a face cu oameni pozitivi și buni, ei ne vor învăța ceva frumos despre viață.

Ne vor arăta că întotdeauna plătești dacă ești o persoană bună și că băieții răi obțin ceea ce merită la final. Dar ideea este că mai devreme sau mai târziu, cu oamenii care vin în viața noastră, ne vom schimba. Ne vom schimba indiferent dacă am vrut-o sau nu și uneori această schimbare ar putea fi tot ce ne trebuie.

De fapt, ne poate deschide ochii și ne poate arăta că lucrurile potrivite au fost în fața noastră tot timpul, în timp ce eram preocupați de ceva ce nu era atât de important.

 

3. Oamenii Ne arată cât de puternici suntem

Oamenii vin și pleacă și ne învață lucruri pe care nu le-am fi învățat singuri nici intr-un milion de ani. Ne pot învăța lucruri care sunt foarte importante pentru educatori, dar nu atât de importante pentru copiii tăi. dar că de fapt nu le acordăm multă atenție. Aceste lucruri ne spun cât de puternici suntem și că ar trebui să ne acordăm credite pentru asta.

Și asta ne lipsește să facem în zilele noastre. Este ca și cum orice succes pe care îl avem este normal, dar ne luăm destul de greu pentru noi înșine pentru lucrurile rele care se întâmplă. Dar nu ar trebui să fie așa. La fel cum devenim duri cu noi înșine pentru lucrurile rele care se întâmplă, la fel ar trebui să fim mândri de noi pentru cele bune.

Și de aici iau rolul altora. În situații precum acei alți oameni din viața noastră ne amintește cât de uimitori și buni suntem. Și acesta este de fapt cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru noi.

 

4. Ele arată că ar trebui să te bazezi pe tine în cele din urmă

Un lucru important pe care ceilalți îl pot învăța este că ar trebui să te bazezi mereu pe tine în cele din urmă. Oamenii vin și pleacă, dar tu ești miezul. Tu ești cel care decide, care planifică și care îți administrează viața. Ești stăpânul vieții tale și tu, mai mult decât oricine altcineva, știi ce este mai bine pentru tine.

Poate că acele lecții nu vor fi ceva drăguț și dulce, dar te vor ajuta pe termen lung. Vă vor deschide ochii și vă vor face să vă gândiți la existența voastră în această lume și la scopul vostru. Aceste lecții vin cel mai mult atunci când ai nevoie de ele. Vin când nu știi ce vei face cu viața ta când ești la răscruce.

Sunt ca o epifanie și așa slujesc. Când vei realiza anumite lucruri, vei vedea că adevărul era întotdeauna în fața ochilor tăi, dar nu puteai să-l vezi. Dar soarta ți-a trimis mai mulți oameni în viața ta care s-ar putea să-ți arate ceea ce ți-a lipsit tot timpul. Și pentru ei, ar trebui să fii recunoscător.

 

 

5. Adevarul care vă arată că unii oameni v-au ranit

 

De câte ori ai întâlnit oameni și ai crezut că sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a fi fericit? De câte ori ai avut încredere în străini, deoarece ai simțit că este o idee bună? Și de câte ori v-ați rupt inima de niște oameni care nu sunt atât de importanți în viața voastră?

De multe ori, știu. Dar toți cei care te-au rănit în vreun fel au servit de fapt ca lecție. A fost o lecție pe care a trebuit să o înveți într-un mod dur, dar a fost ceva care ți-a aparținut și nimeni nu ți-a putut lua vreodată asta. Deci, fii recunoscător pentru toți acei oameni care te-au rănit pentru că ți-au arătat că ar trebui să fii atent pe cine ai lăsat în viața ta.

Și odată ce vei învăța așa ceva, viața ta nu va mai fi la fel. În sfârșit, veți învăța să vă ridicați poziția și să vă schimbați perspectiva asupra vieții. Nu vor mai fi toți ochelarii de culoare roz, dar va fi mai real. Și doar pentru că va fi mai real, te va ajuta să îți faci o viață mai bună.

 

Succes !!!

Facebook  Minte Colorata

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here