Atunci când un bărbat pierde o femeie..

70

Atunci când un bărbat pierde o femeie..

 

El crede că ea nu va mai găsi altul mai bun decât a fost el și este sigur că ea se va întoarce la el. Chiar dacă poate a pierdut-o dintr-o prostie, este de părere că fără el, femeia nu poate, nu se descurcă, nu știe..

Nu a știut să o prețuiască, să o iubească așa cum merita și evident, nu a știut să o păstreze lângă el. Doar că ce nu știa el este, că un alt bărbat era mereu acolo, gata să aștepte greșeala lui. Un altul care va știi să o prețuiască, să o facă să se simtă cea mai frumoasă femeie, să-i dea lumea peste cap, dar într-un sens al simțurilor. Nu pe cel al gândurilor așa cum a făcut-o el..

Când unul îți va promite marea cu sarea, altul ți-o va aduce la picioare. Când el îți va provoca doar lacrimi, un altul îți va aduce zâmbete.

Iar tu ca femeie, să ai încredere mereu in tine, căciîți promit..mai devreme sau mai târziu, vei avea ceea ce ai sperat toată viața. Vei avea fericirea, iubirea și respectul unui bărbat care va știi să-ți ofere toate aceste lucruri!

As vrea sa va rog sa nu lasa-ti garda jos niciodata! Să nu vă pierdeți doar la un simplu zambet de al lui de la primele intalniri, incercați sa va dați seamă  ce fel de persoană aveți in fata voastră, uitați-vă in ochii lui atunci cand vă vorbește dulce, in aces mod puteți vedea sinceritatea din el !

Intr-o zi, vei fii fericită și iubită, așa cum tu meriți!

Vă Multumesc pentru că ați citit aceste randuri

 

 

citeste si…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here