Bancul preferat al lui Nicolae Ceaușescu. Nu se sătura de el!

3491

Nicolae Ceaușeșscu avea simțul umorului și îi plăceau foarte multe petrecerile, dar și bancurile. Chiar și cele pe seama lui.

Mitică Dragomir a povestit pentru Gazeta Sportului un episod cel puțin amuzant: „Am luat si masa cu Ceausescu. M-a pus ss-i spun un banc. Tremurau toti, le era frica. Toti imi faceau semne sa tac, dar la tupeul meu am spus”, a povestit fostul șef LPF.

Bancul preferat al lui Ceaușeșcu
„Pe o nava s-au intalnit Kennedy, Hrusciov si Ceausescu. Si, mancand ei, au zis «Sa vedem care-i cea mai curajoasa natie din lume!»

Keneddy a spus: «John, arunca-te in Ocean, ia cutitasul meu si sa-mi scoti un rechin pe punte!». John s-a aruncat in ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fara o mana.Hrusciov spune: «Aliosa, ia arunca-te tu in Ocean, ia lama asta si sa-mi scoti trei rechini!» Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fara doua picioare si fara o mana.Toată lumea: «O, ce curaj, ce curaj!».

Vine Ceausescu dupa ce mai trage o tuica. «Băi Mitica, ia arunca-te in Ocean, ia lingura asta, vezi daca scoti vreun pestisor sa nu ne facem de ras cu americanii si rusii!».

La care ala zice: «Intra, ba, dumneata!, nu vezi ca-i apa rece?!». Toata asistenta: «O, ce curaj, ce curaj!»”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here