Carnea de pui din comerț, pericol uriaș pentru sănătate! Ce boli provoacă și cum ne putem apăra organismul?

170

Carnea de pui din comerț vine la pachet cu pericole uriașe pentru sănătate. Cea mai mare problemă este că efectele negative se fac resimțite pe termen mediu și lung, astfel că un consumator obișnuit nu identifică relația de cauzațitate dintre bolile de care suferă și carnea de pui din supermarket pe care o consumă frecvent.

Carnea de pui din comerț este plină de antibiotice. Un pui dintr-o crescătorie normală, până să ajungă la noi în farfurie, este tratat cu antibiotice de 6 ori, doar pentru ca oamenii de afaceri să fie siguri că nu suportă pierderi prin îmbolnăvirea acestora.

Unul dintre efectele negative este că organismul nu mai e obițnuit să lupte de unul singur împotriva infecțiilor, ci doar cu ajutorul antibioticelor pe care le absoarbe constant din carnea de pui digerată.

O altă problemă este că aceste antibiotice din carne fac ca organismul uman să devină aproape imun la efectul lor. Asta înseamnă că, în destule cazuri, când un om chiar ar avea nevoie de antibiotic, s-ar putea ca acesta „să nu mai prindă”.

Efectele negative ale consumului involuntar de antibiotice

„Iată trei dintre efectele consumului involuntar de antibiotice, făcute publice de către specialiști:

1. Antibioticele au determinat un proces de selecție sever printre bacterii, supraviețuind doar cele puternice, care cunosc mutații ce le fac rezistente la medicamente.

2. Imunitatea imensei majorități a oamenilor a fost slăbită, doerece organismul s-a obișnuit să lupte împotriva infecțiilor doar atunci când este ajutat de antibioticele introduse mereu în corp.

3. Flora microbiană normală din organismul uman a fost profund afectată, bacteriile prietenoase (care ajută digestia, imunitatea, etc.) fiind distruse și proliferând, în schimb, fungii de tip Candida,” notează topremediinaturiste.ro.

Curele cu iaurt natural ajută la refacerea organismului

Iaurtul natural, obținut casnic, din lapte curat ce provine la rândul lui din surse sigure, ajută la refacerea capacității de apărare a organismului în fața bacteriilor, a virușilor, fungilor și a altor microorganisme patogene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here