Cutremur în lumea modei: Moştenitoarea celebrului brand Gucci spune că a fost abuzată sexual în familie!

487
Familia Gucci, Implicata într-un mare Scandal ❗

Brandul de modă trece printr-un cutremur din care s-ar putea să nu-şi mai revină. Iar lovitura primită vine chiar din interior, cu o poveste care îi oripilează chiar şi pe cei mai mari iubitori ai hainelor Gucci.

Alexandra Zarini, în vârstă de 35 de ani, nepoata lui Aldo Gucci (foto sus), fiul cel mare al lui Guccio Gucci, fondatorul brandului, a intentat un proces la Curtea Superioară din Los Angeles săptămâna aceasta, potrivit New York Times. Astfel, Alexandra declară în dosarul depus că a fost abuzată sexual de către Joseph Ruffalo, tatăl ei vitreg – un coşmar care s-a perpetuat ani de zile pentru că mama ei, Patricia Gucci, în vârstă de 57 de ani acum (fiica lui Aldo Gucci), şi bunica, Bruna Palombo, au ştiut ce se întâmplă, dar chiar au facilitat şi acoperit abuzul.

Numitul Joseph Ruffalo  (Foto), este producător muzical, având în CV o colaborare cu Prince – foto jos, ultimul din dreapta, în 2016, la vizionarea din Beverly Hills a documentarului Purple Rain, dedicat artistului Prince.

Ruffalo ar fi început s-o abuzeze încă de când ea avea 6 ani şi a continuat să facă asta până când Alexandra a împlinit 22 de ani. În declaraţii, ea detaliază cum tatăl ei vitreg se aşeza gol lângă ea în pat şi o pipăia, încercând să o penetreze cu degetele încă de când era o copilă. La 16 ani, Alexandra îşi aminteşte că bunica ei a întrebat-o dacă Ruffalo o molesta, iar când ea i-a confirmat asta, bunica i-a cerut să păstreze secretul. Ulterior, Alexandra i-a dezvăluit întregul adevăr chiar mamei Patricia, care a ameninţat-o că o va dezmoşteni dacă va spune public ce se întâmpla, disperată să îngroape un scandal care târăşte numele Gucci în noroi şi poate distruge imperiul. 

Reacţia de acum a Patriciei a venit în publicaţia The Times: „Regret enorm durerea pe care Joseph Ruffalo i-a povocat-o Alexandrei. Este impardonabil ceea ce a făcut el şi am fost devastată când ea mi-a dezvăluit toate astea la o vizită la doctor în Londra, în anul 2007. Am intentat în secunda următoare divorţul de domnul Ruffalo şi am început consiliere psihologică cu Aexandra. Sunt în egală măsură devastată de acuzaţiile Alexandrei împotriva mea şi a bunicii ei, care sunt complet false”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here