Declarații șocante

1503

DECLARAȚII ȘOCANTE ALE PREOTULUI VALENTIN GUIA: „A MURIT UN COPIL DINTR-UN MILION, LA UN BOTEZ ȘI FACEȚI PETIȚII ABSURDE DE BATJOCORITOARE A CANOANELOR SFINTE”

Valentin Guia, celebrul teolog clujean, a făcut o serie de declarații șocante pe Facebook, pe tema bebelușului care a murit, la Suceava, în timpul ritualului de botez.Copil, a fost scufundat în cristelniță, unde a înghițit prea multă apă și a murit la spital. „A murit un copil dintr-un milion, la un botez și faceți petiții absurde de batjocoritoare a canoanelor sfinte!!! Zilnic mor 300 de copii prin avort și nu faceți nicio petiție, diavolilor”, a scris preotul.Valentin Guia este supărat pe românii care au inițiat petiția „Modificați ritualul botezului prin scufundarea pruncului în cristelniță!”.Teologul este foarte activ pe Facebook și are peste 20.000 de urmăritori.

Citește și: Ce măsuri a luat BOR, după cazul bebeluşului din Suceava care a murit după botezBOR, reacție în cazul bebelușului înecat în timpul botezului
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a oferit o primă reacție a BOR în cazul bebelușului înecat în timpul botezului. Biserica Ortodoxă Română a cerut Arhiepiscopiei Sucevei să urgenteze ancheta derulată pentru a desluși ce s-a întâmplat.
Mihai Șora, despre cazul bebelușului mort după botez: „Nu este un boț de carne pe care să-l sucești…”. Filosoful Mihai Șora comentează cazul bebelușului din Suceava care a murit după ce a fost scufundat în cristelniță, la botez.El atrage atenția, pe Facebook, că un bebeluș este „o făptură fragilă”, iar preotul trebuie să treacă dincolo de gesturile rigide, mecanice, pentru a îndeplini „sarcina”.Nu rata: BOR, declarații controversate despre cazul bebelușului mort la Suceva, în urma unui botez: „Ne este greu să înţelegem de ce Dumnezeu a îngăduit această încercare grea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here