Despărțirea anului în lumea mondenă a României? Prezentatoarea de la Antena 1 i-a dat papucii iubitului: ”Am tot trecut cu vederea”

147

O nouă despărţire în lumea mondenă din România. Cine este prezentatoarea de la Antena 1 care i-a dat papucii iubitului, după o relaţie cu năbădăi?!

Prezentatoarea de la Antena 1 care i-a dat papucii iubitului

Ramona Olaru, căci despre ea este vorba, s-a despărţit, din nou, de iubitul său. Se pare că vecina de la “Neatza” i-a spus “Adio!” lui Cuza (Iulian Adrian Popescu) din cauza neînţelegerilor, dar şi a geloziei acesteia. Mai mult, cei doi nu se mai urmăresc deloc pe rețelele de socializare, iar asistenta TV postează tot mai des mesaje cu subînţeles.

Deşi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, aceştia au ales meargă pe drumuri diferite. De curând, vedeta Antenei 1 a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj care pare dedicat fostului său iubit.

”Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului”, a scris Ramona Olaru.

 

Aşa cum era de aşteptat, admiratorii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pentru decizia luată.

 

“Îndrăgosteşte-te şi tu de unul matur care să aibă ochi numai pentru tine. Unul de 45 ani te va iubi mult mai intens şi sincer decât unul apropiat vârstei tale.Vei vedea!”. “Eşti tare frumoasă, nu meriţi să suferi pentru nimeni”. “Fii fericită, meriţi”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Ramona Olaru şi Cuza de la “Noaptea Târziu”, relaţie cu năbădăi

După declaraţii de dragoste în direct, dar şi pe reţelele de socializare, cei doi îndrăgostiţi au pus punct relaţiei începute imediat după divorţul dureros prin care asistenta de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” a trecut. Mai mult, tânărul o ceruse pe Ramona în căsătorie în urmă cu doar câteva luni.

 

“Cu toate că, din afară, pare că există un război, noi ne-am despărțit amiabil. Story-ul acela îl pun pe seama impulsivității de moment, ea fiind o fire vulcanică. Scandalul dintre noi este doar o speculație. Eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Îi doresc mult succes în carieră și numai bine. Nu pot să vorbesc de rău persoana cu care am împărțit atâtea clipe și sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot să spun decât: «Back to work”, a declarat membrul trupei Noaptea Târziu.

Citește și..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here