Doliu uriaș în România! A încetat din viață cel mai deștept român. Care au fost cauzele decesului

571

Doliu uriaș în România. Cel mai inteligent român s-a stins din viață. S-a aflat și care au fost cauzele decesului.

Familia acestuia a oferit detaliile despre cel care era extrem de pasionat de partea de cercetare experimentală.

Este vorba despre academicianul Virgil Enătescu, care s-a stins din viață joi, la vârsta de 79 de ani.

Anunțul teribil a fost făcut chiar de fiica sa, pe reţelele de socializare. Aceasta a anunțat că dr. Virgil Enătescu va fi condus sâmbătă pe ultimul drum.

23 octombrie 2020 ora 19.00 este priveghiul și mâine 24 octombrie ora 15 va avea loc slujba de înmormântare, la Capela Cimitirului de lângă gară”, a anunțat Emilia Enătescu, în postarea de pe reţeaua de socializare.Totodată, fiica academicianului a transmis și un mesaj emoționant, fiind vizibil marcată de moartea tatălui său.“Rar, mi se întâmplă, să îmi vină greu sa scriu, acum la despărțirea de tata si de aceea voi posta un mesaj, pe care o prietena l-a primit de la parintele duhovnic”

Când mergi în urma sicriului ce poartă tot ce ai mai drag, păşeşte cu vitejie ca atunci când duci un dar celui mai mare Prieten, şi zi: „Acest suflet drag ţi-l aduc în dar – Ţie, Doamne”, a încheiat mesajul Emilia Enătescu, fiica academicianului dr. Virgil Enătescu, pe reţeaua socială.


Cine a fost Virgil Enătescu
Virgil Enătescu s-a născut la Braşov în 11 noiembrie 1940 și încă din studenţie, a fost pasionat de partea de cercetare experimentală, fapt ce i-a dezvoltat un mod de gândire iniţiat în lumea medicală de Claude Bernard (1856), cel care a pus bazele medicinii experimentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here