După 19 ani de căsătorie, soțul descoperă că tânăra sa soție in trecut era bărbat

1485

Când vorbim despre relațiile de dragoste și despre ingredientele care reușesc să le facă să dureze mult timp, ajungem adesea să vorbim despre încrederea atât de necesară. Aceasta este, în general, considerată o condiție esențială pentru crearea unei relații durabile și nici atracția fizică, nici complicitatea nu pot supraviețui dacă nu reușesc.

Și încrederea este protagonistul poveștii pe care vi-o spunem: cea a unui bărbat care a descoperit după 19 ani că soția sa nu a reușit să-i spună o parte fundamentală a vieții sale trecute.

După destrămarea unei căsnicii anterioare, în 1993 Jan s-a căsătorit cu Monica, o fată indoneziană care a fost baby siter pentru copii lui si cu 15 ani mai mica. În timpul procesului birocratic al documentelor, biroul de imigrare ridicase îndoieli cu privire la identitatea femeii, dar cuplul reușise să-și depășească rezervele și unirea lor a fost aprobată. O nouă viață a început pentru ei împreună: Monica a devenit mamă și soră mai mare pentru cei doi copii ai lui Jan, iar timp de 19 ani familia a trăit în pace. De asemenea, având în vedere prezența băieților, cei doi au decis că nu vor să aibă mai mulți copii.

Lucrurile au început să se schimbe când Monica a obținut un loc de muncă cu normă întreagă și a început să iasă mai des. Purta haine din ce în ce mai strălucitoare și unul dintre fii a spus că a văzut-o într-un club de noapte. Jan a găsit mesaje între ea și ceilalți bărbați pe computerul soției sale, iar certurile au devenit din ce în ce mai aprinse. În acest stadiu au început să apară zvonuri despre el: un prieten s-a dus la Jan să-i spună că, în realitate, Monica era sau cel puțin fusese un bărbat, iar fiul i-a raportat tatălui alte zvonuri similare.

Exasperat de îndoieli și gelozie, Jan a decis să o înfrunte definitiv pe Monica: el i-a spus că a descoperit adevărul și i-a cerut direct să-i clarifice trecutul.

Înconjurată, Monica nu s-a putut abține să nu varsă fasolea: a mărturisit că s-a născut bărbat și ulterior a suferit o operație de schimbare de sex. Din acel moment devenise femeie și, pentru aceasta, nu simțise necesar să-i dezvăluie soțului ei fosta identitate. Femeia reușise, de asemenea, să pretindă că folosește tampoane sanitare timp de 19 ani, pentru a ascunde că nu este o femeie biologică.

Inevitabil, lovitura pentru familie a fost foarte grea, mai ales pentru faimoasa încredere pe care am menționat-o mai devreme și, evident, totul a dat naștere unei bătălii juridice lungi și foarte complexe.

Cum ați fi reacționat într-o astfel de situație?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here