Femeia Leu

674

Femeia din zodia Leu este, fara indoiala, extrem de speciala. Creativa, inteligenta, puternica, muncitoare si cu un simt al umorului bine dezvoltat, ea uimeste intotdeauna prin prezenta ei!
femeia leu1. Femeia Leu este sufletul distractiei.

Femeia Leu este cea pe care toata lumea o asteapta cu nerabdare la o petrecere! Cand ea isi face intrarea, chiar si cea mai plictisitoare intalnire intre prieteni se transforma in distractie. La fel, pentru ca este comunicativa si inteligenta, toate persoanele se vor aduna in jurul femeii Leu, bucurandu-se de compania sa.

Femeia Leu este loiala. Care este cel mai important lucru pentru a dezvolta relatii sanatoase? Loialitatea, bineinteles. Fara ea, nicio relatie nu poate supravietui. Desi cu totii stim acest fapt, loialitatea a devenit o calitate extrem de rara in societatea de astazi. Totusi, femeia Leu ii recunoaste importanta, fiind total credincioasa persoanelor dragi, familiei si partenerului de viata.
Femeia Leu este extrem de creativa. Atunci cand vine vorba de idei inedite, femeia Leu este experta! Nascuta sa gandeasca diferit, va descoperi modalitati inovative si inimaginabile de a spune/face lucruri. Asadar, datorita creativitatii iesite din comun, ea este un antreprenor iscusit si un generator de idei.

Femeia Leu este irezistibila. Daca este un lucru care sa ii iasa femeii Leu fara sa se chinuie vreun pic, acela este atragerea atentiei sexului opus. Datorita sociabilitatii, a aspectului fizic si a elegantei, ea reuseste sa farmece imediat pe oricine. Aceasta calitate poate atrage invidia celorlalte reprezentante ale sexului masculin deoarece oricat ar incerca, niciodata nu vor putea sa concureze cu sarmul unei Leoaice.

Femeia Leu este stilata. Se stie despre femeia Leu ca are niste gusturi extrem de rafinate si niste standarde ridicate. In loc sa isi cumpere zece seturi de bijuterii mai ieftine, prefera sa aiba doar unul, insa care sa fie fabulos si sa ii scoata in evidenta eleganta. Tot ceea ce tine de femeia Leu este stilat – de la imbracaminte pana la locurile pe care le viziteaza si modul de comportament.

Femeia Leu este inteligenta. Deoarece arata bine, se integreaza usor in orice mediu si este joviala, multi ar putea sa o considere pe femeia Leu, cel putin la inceput, prostuta. Cu siguranta ca se inseala… Leoaica este o femeie extrem de inteligenta ce nu poate fi pacalita cu usurinta, iar daca se lasa pacalita, este numai pentru ca asa isi doreste.

Femeia Leu este o prietena de incredere. Pentru ca este distractiva, loiala, iubitoare si protectiva, femeia Leu este o prietena de exceptie. Intelege exact nevoile celor dragi si da sfaturi bune pentru orice situatie. Persoanele care o cunosc pot spune cu mana pe inima ca este un confident de incredere, fara de care prietenia nu ar mai fi la fel de frumoasa.

Femeia Leu este o femeie de succes. Femeia Leu este extrem de puternica, daca nu din punct de vedere fizic, cu siguranta din punct de vedere emotional. Tocmai de aceea ea se descurca de minune in orice situatie este pusa (oricat ar fi ea de delicata). Pentru ea, limita este cerul si de aceea tinteste mereu tot mai sus. Desi are vise marete, nu se asteapta ca acestea sa se implineasca doar batand din palme si munceste din greu pentru a le realiza.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here