Femeia Scorpion

1822

Femeia Scorpion face parte din acele persoane, carora le poti spune secretele tale fara nici o teama. O sa pastreze in siguranta atat secretele ei, cat si ale altora, si nimeni nu va afla nimic niciodata, nici macar sotul femeii Scorpion.

Se spune despre femeia Scorpion ca este femeia pe care o doresc toti barbatii. Indiferent cum arata, despre femeia Scorpion se poate afirma cu certitudine ca este cea mai senzuala femeie din tot zodiacul.

Femeia scorpion este Loiala. Daca vrei sa afli definitia cuvantului imprieteneste-te cu o femeie Scorpion. Este genul acela care nu te lasa niciodata, care te sustine neconditionat. In replica si in compensatia ajutorului si a sustinerii de care vei beneficia, aceasta o sa-ti spuna verde in fata, in cele mai dure si mai aspre cuvinte unde, ce si de ce ai gresit. Si nu ai replica!

In plus, femeia Scorpion are simtul dreptatii si al fairplay-ului, la job, acasa si in societate. Daca barbatul ei nu ii spune “buna dimineata” dupa o cearta din seara anterioara, este in stare sa faca acelasi lucru cinci dimineti la rand.

Femeia scorpion este independenta. O femeie Scorpion nu poate fi subjugata in nici un fel, indiferent care este situatia ei. O sa ramana independenta. Nu este genul de femeie ce se arunca in bratele iubitului si nimic nu o poate face dependenta de acesta.

 Femeia scorpion este un foarte bun observator. Ea poate decifra, fara probleme, ce este in mintea si sufletul unui barbat, sagetandu-l cu ochii sai frumosi si patrunzatori.

Are talentul de a ghici realele intentii, respingand fara drept de apel flirturile usuratice. Intelege si vede ceea ce alti nu pricep, face asocieri incredibile care scot la iveala adevaruri foarte bine ascunse.

Femeia scorpion este expresia pasiunii. Este poate, alaturi de femeia din Capricorn si femeia Fecioara, dar inaintea lor, cea mai pasionala si cea mai dedicata femeie. Oamenii care conteaza in viata ei sunt ocrotiti, protejati, sustinuti si iubiti cu o pasiune si cu o daruire neconditionata. Se poate spune ca, daca vei cuceri dragostea unei femei Scorpion, aceasta te poate scoate si din foc. La propiu!

Femeia scorpion are o memorie incredibila. Femeia Scorpion nu uita si, mai ales, nu iarta. Furia ei este amarnica si nu este deloc indicat sa stai in calea sa intr-un astfel de moment. Asta nu inseamna ca este lipsita de onestitate. Este brutal de sincera, putand in acest fel sa raneasca sentimentele unor persoane din preajma sa. Nu incerca sa minti o femeie Scorpion, nu incerca sa o pacalesti. daca reusesti, mai devreme sau mai tarziu va afla si o s ate urmareasca pana cand se va razbuna. Si o face amarnic!

Femeia scorpion este extrem de inutitiva, este geloasa si dornica sa detina puterea, ia decizii excelente in momente critice si este un partener de o calitate rara, atata vreme cat este tratata cu eleganta si onestitate.

In ciuda dorintei puternice de a-si exprima libertatea, femeia Scorpion va oferi barbatului privilegiul de a conduce in familie si va profita de orice oportunitate ca sa-l ajute sa ajunga la succes.

Femeia Scorpion in nici un caz nu va face observatii riguroase, nu va critica si nu-si va exprima nemultumirea de fata cu persoane straine, oricat de suparata ar fi.

Femeile din zodia Scorpion isi iubesc locuinta, mereu curata si ordonata, confortabila si primitoare, insa acelasi timp moderna si sofisticata.

Femeia Scorpion este suspicioasa, de cele mai multe ori nejustificat, deseori are dubii privind fidelitatea sotului si cand afla ca toti au tradat-o, furia ei este teribila.

Dintr-o parte, pare ca mama-Scorpion nu-si arata sentimentele si este indiferenta fata de copii, dar copiii ei simt ca se afla sub scutul indestructibil al grijii materne. Le va spune cum pot rezolva orice problema in viata si ca va succesul poate fi obtinut numai daca-ti depui toate eforturile. Cand copiii vor fi creste mai mari, ii va invata sa inteleaga natura umana si sa determine cu exactitate calitatile si defectele oamenilor. Daca copilul este inzestrat cu un talent oarecare de la natura, mama din zodia Scorpion il va ajuta sa-l dezvolte pana la perfectiune.

 

citeste si..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here