Horoscop 7 decembrie 2020. Zodia care trebuie să fie cumpătată la shopping. Grijă la bani!

221

Horoscop 7 decembrie 2020. Început de săptămână cu mâna pe buzunar pentru o zodie din horoscop. Numerele norocoase ale zilei de azi, luni, sunt 4, 32, 45 si 56.

Culorile zilei care vă vor face să vă simțiți mai bine sunt alb, argintiu și crem.

Horoscop 7 decembrie 2020


Berbec
Acești nativi vor avea o zi extrem de activă din punct de vedere profesional. Vor veni vești bune pentru ei, până la finalul zilei.

Astrele anunță anumite schimbări care pot să vină imediat sau în viitorul apropiat. Este important ca nativii din zodia Berbec să se pregătească psihic pentru asta.

Taur
Azi e o zi în care trebuie să faci lucrurile încet și bine. Dacă te grăbești, nu vei reuși să faci lucrurile cum îți propui, de fapt. De ce să strici munca depusă până acum? Lucrurile încep să se așeze corect, cum trebuie pentru tine, și vei simți un sentiment de ușurare. Astrele prevăd că vei trece de un hop pe care îl consideri destul de mare.

Gemeni
Astrele anunță schimbări care vor apărea la diverse intervale. Cu ele vin și anumite probleme pe care trebuie să le rezolvi, nu să le bagi sub preș. Este indicat să ai o atitudine cât mai diplomată, indiferent de persoanele care îți apar în cale. Chiar dacă munciți mult și aveți de alergat, nu uitați să luați și câte o pauză. Relaxarea e și ea importantă.Rac
Început de săptămână cu multă energie, dar și vești sau responsabilități noi. O ocazie se poate ivi la orizont. Totuși, aveți mare atenție ce faceți azi! Vă puteți accidenta ușor sau puteți avea parte de o întâmplare nefericită. Grijă mare!

Leu
Aveți idei care vă pot aduce mai mulți bani, dar nu acum, ci în viitorul apropiat. Aveți grijă de aceste idei și încercați să le exploatați la maximum. Nu uitați să mai ascultați și sfaturile celor din jur, pot fi o influență pozitivă și un real ajutor.

Fecioară


Este o zi în care vei face tot ce poți. Trebuie să îți menții această atitudine și pe viitor, nu uita! Ai trecut prin multe probleme, ai nevoie de recuperare, relaxare, iubire, vindecare și acceptare, atât pe plan trupesc, cât și sufletesc. Ai grijă de tine ca un tot unitar, de la trup la suflet!Balanță
Grijă mare la bani și la cumpărături. Este o zi în care Balanța nu trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Pe scurt, trebuie să încerci cumpătarea financiară, dacă ne permiți să ne exprimăm așa. Chiar dacă banii pot veni foarte ușor în perioada următoare, ține de ei. Este timpul ca planurile sau hobby-urile din trecut să le poți fructifica acum, în prezent. Nu mai sta pe gânduri!

IMPACT
Home » Actualitate » Horoscop luni, 7 decembrie 2020. Balanțele trebuie să fie cumpătate când vine vorba de cumpărături
Horoscop luni, 7 decembrie 2020. Balanțele trebuie să fie cumpătate când vine vorba de cumpărături
Astrolog Roxana Lușneac / 06.12.2020, 17:00
1.2k
Shares
sharethis sharing button
Horoscop luni, 7 decembrie 2020. Balanțele trebuie să fie cumpătate când vine vorba de cumpărături
Horoscop luni, 7 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 4, 32, 45 și 56 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt alb, argintiu și crem.

Horoscop luni, 7 decembrie 2020

Berbec
Din punct de vedere profesional sunteți activi și anumite vești bune pot veni în drumul vostru. Anumite schimbări pot veni cât de curând, iar pentru asta este important să vă pregătiți psihic.

PUBBLICITÀ

Horoscop duminică, 6 decembrie 2020. Taurii au de atins obiective pe termen lung
Horoscop duminică, 6 decembrie 2020. Taurii au de atins obiective pe termen lung
Horoscop sâmbătă, 5 decembrie 2020. Racii vor să facă bani rapid, însă pot lua decizii greșite
Horoscop sâmbătă, 5 decembrie 2020. Racii vor să facă bani rapid, însă pot lua decizii greșite
Taur
Încearcă să faci lucrurile încet și bine, deoarece nu te va ajuta grabă. În sfârșit toate încep să se așeze într-o ordine și te poți simți în sfârșit un pic ușurat, deoarece ai trecut peste un hop destul de mare.

Gemeni
Anumite schimbări pot apărea la interval și odată cu ele anumite probleme care trebuie rezolvate. Fiți cât se poate de diplomați în atitudine și încercați să vă luați din când în când un moment de pauză.

Care dintre zodii va avea probleme in cuplu
Horoscop luni, 7 decembrie 2020
Rac
Săptămâna începe cu energie și poate niște vești sau noi responsabilități. Atenție la neatenție, deoarece va puneți accidentă ușor sau puteți să să va speriați un pic de o întâmplare nefericită.

Leu
Anumite idei va pot aduce un câștig mai ales că vorbim de viitor și cum poate fi el folosit mai productiv. Încercați să îi ascultați și pe cei din jur deoarece va pot influența într-un mod pozitiv

Fecioară
Astăzi faci ce poți și menține-ți așa atitudinea și în perioada următoare. Ai trecut prin multe, ai nevoie de recuperare, vindecare și acceptare trupească sau sufletească.


Balanță
Încearcă să fii cumpătat atunci când vine vorba de cheltuieli, chiar dacă banii pot veni mai ușor în următoarea perioada. Anumite planuri din trecut sau hobby-uri pot fi fructificate în prezent.


Scorpion
Ai nevoie de odihnă și de relaxare, mai ales că ultima perioada pare să fi fost destul de stresantă pentru tine și lucrurile parcă au luat-o un pic razna. Încearcă să îți menții energiile pozitive.

Săgetător

Încercați să luați din acest început de săptămâna ce va convine și să nu va deplasati în activitățile mărunte. Imaginația și creativitatea sunt la cote mari și trebuie profitat de ele.

Capricorn


Anumite vești pot veni prin diverse canale de comunicare, iar asta poate nu va rezolva chiar toate problemele, dar va da o speranță și va ajută să vă mobilizați, știind în ce direcție mergeți.

Vărsător
Se spune că timpul vindecă, iar tu știi că orice problema ai avea o vei rezolva mai bine dacă îți iei timpul tău pentru a face asta. Nu strică să ceri și păreri, dar alege să mergi pe principiile tale.

Pești


Începeți săptămâna cu energie, iar asta va ajută să puneți anumite lucruri în ordine. Încercați să nu va aglomerați și să va ocupați și de lucrurile care va fac plăcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here