O asistentă vine acasă după o tura de 14 ore: soțul îi face o poză și explică pe net ce înseamnă să lucrezi ca asisent … frumos mericta citit, RESPECT !!!

126

În capul listei celor mai prețioase, frumoase și în același timp dificile profesii se află cu siguranță cea a paramedicului, asistentei sau asistentei medicale. Vorbește despre cei care zilnic petrec zile nesfârșite și obositoare îngrijind oamenii, ameliorând suferința lor, ajutându-i în boală, vindecând și reconfortând membrii familiei în pierderi. Acest articol este dedicat tuturor lucrătorilor din sănătate, îngerilor fără aripi și eroilor normali.

Philip Urtz este originar din Roma, dar locuiește în New York, este căsătorit cu Jessica, care lucrează ca asistentă medicală. Soția sa se confruntă în fiecare zi cu pasiune, dăruire și dragoste, stând lângă oameni de toate sexele, vârstele și etnii în timp ce duc micile lor bătălii pentru sănătate și viață.

Când ajunge acasă, este atât de obosită încât are doar suficient timp să mănânce, să se culce și să se reîncarce pentru o altă zi. Rutina grea este aproape întotdeauna aceeași, trezindu-se foarte devreme, un duș, pregătind mese, un sărut soțului și câinelui și apoi plecând la serviciu.

Una dintre acele nenumărate zile egale cu celelalte, după o schimbare de 14 ore și o masă frugală, Philip a decis să facă ceva pentru a onora acest angajament neobosit publicând o postare pe rețelele de socializare care în curând a devenit virală. Iată ce a scris el:

„Aceasta din fotografie este soția mea Jessica, ea mănâncă un sandviș după o tura de 14 ore, când se termină se va duce direct la culcare, pentru că va trebui să se confrunte cu o altă zi grea dimineața. În spital, ea este alături de cei care suferă de o boală, un accident, o fractură sau altceva. El este îngerul păzitor al surorilor, fraților, prietenilor, familiilor, mamelor și taților.

Nu are timp pentru prânz și rareori găsește un moment să se așeze. Când se întoarce, își scoate pantofii, aceiași care au umblat printre lacrimi și sânge, vrea doar un moment de odihnă și nu o întreb nimic pentru că știu că nu-i place să vorbească despre ceea ce a făcut sau a văzut la serviciu. Ceea ce contează este să știi că, dacă vrei, sunt acolo să te ascult.

Uneori o văd fericită, alteori este foarte tristă, dar indiferent de starea de spirit sau de modul în care se simte, este întotdeauna pregătită pentru următoarea ei schimbare. Soția mea este o asistentă medicală extraordinară, este eroina mea, este iubirea vieții mele și o iubesc din tot sufletul ”.

Cuvintele lui Philip sunt dedicate în mod ideal fiecărui bărbat sau femeie care face aceeași treabă cu Jessica, un act de curaj, de respect pentru fiecare individ, un gest de o forță incredibilă care deseori este ignorat. Asistentele și asistentele își fac treaba fără să ceară să fie sărbătorite, fără să aștepte nimic dincolo de salariul slab, disproporționat față de ceea ce fac. Pentru o dată aceste cuvinte sunt pentru toate, din când în când pentru a spune pur și simplu „mulțumesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here