O fată de 22 de ani se căsătorește cu un bărbat de 63 de ani: povestea unei iubiri care nu cunoaște limite de vârstă

4187

Se spune că dragostea nu are vârstă și nu este neobișnuit să vezi cupluri cu mulți ani de diferență. Deși această tendință este acum din ce în ce mai frecventă, ea încă ridică multe îndoieli. Sub suprafața unei societăți care pare să nu mai fie surprinsă de nimic, principiile și preconcepțiile morale foarte puternice și greu de ignorat sunt încă înrădăcinate. Acest lucru tinde să pună la îndoială autenticitatea sentimentului, ca și cum ar fi o garanție doar a avea mai mult sau mai puțin aceeași vârstă

Jeffrey Oberman și soția sa Alex sunt obișnuiți cu privirile, bârfele și criticile ușor uimite. El are 63 de ani, ea are 22 de ani, ar putea fi cu ușurință tată și fiică, dacă nu bunic și nepot. Cu toate acestea s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și trăiesc împreună fericiți. Totul s-a întâmplat întâmplător, datorită pasiunii comune pentru câini. Întâlnirea condamnaților a fost o adevărată dragoste la prima vedere. Cei doi au început schimbul de apeluri telefonice, e-mailuri și mesaje.

La început a fost dur, nu numai din cauza diferenței de vârstă, ci și din cauza distanței. De fapt, Jeffrey a trăit în Republica Dominicană, în timp ce Alex a trăit în Statele Unite. Sentimentul, totuși, a fost atât de puternic și sincer încât a depășit orice dificultate.

Mama fetei era foarte sceptică și în unele privințe se temea de această relație. Când Alex a plecat să-l viziteze pe Jeffrey, cei doi chiar au convenit asupra unui „cuvânt secret” de securitate. Dacă fata ar fi spus-o la telefon, ar fi însemnat că se află în pericol. Din fericire, nu a fost nevoie să-l folosiți. După doar un an de întâlniri, cuplul s-a căsătorit. Contează puțin despre părerea altora. Relația lor este mai puternică ca niciodată. Cei doi împărtășesc alte pasiuni precum scrisul și pictura.

Cu siguranță, obstacolele nu s-au terminat pentru Jeffrey și Alex. Compania îi va vedea în continuare ca pe un duo nepotrivit, aproape un meci „nefiresc”. Iubirea lor este însă adevărată și nu se lasă afectată de nimic sau de nimeni.

În ciuda zilei de mâine și a ceea ce se poate întâmpla, ei sunt fericiți pentru că se iubesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here