O femeie cere divorțul pentru că soțul ei nu se ceartă cu ea: „mă iubește prea mult, mă simt sufocată”

939

Se spune adesea că a discuta și a avea contraste sănătoase și constructive într-un cuplu ajută relația să fie mai fericită, mai stabilă și mai durabilă. De fapt, este întotdeauna bine să păstrezi un pic de „piper” în viața de zi cu zi, poate arătând partenerului ce nu este în regulă și încercând să netezi diferențele și diferențele împreună.

Protagonista poveștii pe care urmează să vo spunem, a asimilat totuși acest concept atât de bine încât a ajuns să o considere o problemă reală, până la punctul în care a pus la îndoială relația cu soțul ei pentru … lipsa certurilor! Dacă ți se pare ciudat, să știi că s-a întâmplat cu adevărat și că această soție oarecum „combativă” a mers la tribunal chiar cerând divorțul.

Amabil, iubitor, plin de atenție, întotdeauna disponibil pentru a satisface cererile și dorințele, acomodându-le: așa și-a descris o femeie indiană pe soțul ei care, conform celor declarate, în 18 luni de căsătorie nu s-a lăsat niciodată să se certe cu ea .

Dacă pentru o soție să aibă un soț lângă ea atât de des este un vis imposibil, pentru această femeie, modul de a face acest lucru a fost pur și simplu intolerabil. Prea multă dragoste și prea multă armonie au obosit-o, așa că a decis să se îndrepte spre curtea Sharia din Sambhal, intenționând să se despartă de bărbat.

Confruntați cu o astfel de cerere, oficialii au fost nedumeriți pentru a spune cel puțin. Cu siguranță, o astfel de situație nu i se întâmplase niciodată și totul a devenit și mai special prin detaliile pe care femeia le-a spus. „Am vrut să mă cert cu el”, ar fi afirmat el, „nu mi-a strigat niciodată și nici nu m-a dezamăgit: mă simt sufocată de un astfel de mediu”.

Acestea sunt motive cu adevărat unice pentru a cere divorțul, având în vedere că motivele despărțirii, pentru multe cupluri, se referă doar la prea multe conflicte și situații în care soțul și soția nu sunt de acord cu nimic. Este de la sine înțeles, deci, că oficialii au respins cererea femeii, judecând-o mai degrabă „frivolă” și fără o bază concretă.

Bărbatul, la rândul său, probabil că voia doar să fie un soț bun și, fără îndoială, a acționat cu cele mai bune intenții, făcându-se disponibil, înțelegător și magnanim. La urma urmei, este dificil să-l critici pentru acest lucru, dar este sigur că, într-o relație stabilă, niciuna dintre cele două părți nu trebuie să meargă complet împreună cu cealaltă, deoarece riscul este de a-și anula identitatea. Poate că tocmai acest lucru nu a fost bun pentru femeia indiană și nu mai rămâne decât să-și dorească … încă o discuție pentru ea și soțul ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here