S-a nascut a doua oara. O femeie disparuta de 2 ani a fost gasita plutind in Oceanul Atlantic, in viata. Cum a fost posibil

475

Columbianca Angelica Gaitan (46 de ani) s-a nascut a doua oara, conform propriilor declaratii, dupa ce a fost recuperata in mod miraculos de doi pescari, din apele Oceanului Atlantic.

Un adevarat mister a fost elucidat zilele trecute in Columbia, o femeie declarata disparuta in urma cu 2 ani fiind gasita in viata in conditii uluitoare. Localnicul Rolando Visbal si un prieten al acestuia au iesit la pescuit la cativa kilometri de tarmul orasului Puerto Colombia, iar la un moment dat au remarcat un obiect plutitor, in prima faza crezand ca e un bustean.

Cand s-au apropiat, nu mica le-a fost mirarea remarcand ca, de fapt, este vorba despre un corp omenesc, mai exact al unei femei aflate inca in viata. In hipotermie si inconstienta, Angelica a fost ridicat din apa si dusa la mal, unde autoritatile au remarcat ca femeia respectiva era de 2 ani pe lista disparutilor.

Interogata pentru a explica cele intamplate, Angelica Gaitan a declarat ca a fugit de acasa din cauza violentelor conjugale la care fusese supusa de partenerul sau, care a amenintat-o inclusiv cu moartea, preferand sa locuiasca intr-un azil pentru cei fara adapost. In cele din urma, a decis sa-si ia singura viata, acesta fiind motivul pentru care s-a lasat purtata de valuri in Atlantic.

Dupa evaluarile doctorilor, se pare ca sud-americanca a stat aproximativ 8 ore in apa. „M-am nascut a doua oara, Dumnezeu n-a vrut sa mor. Timp de 20 de ani am trait intr-o relatie toxica”, le-a mai spus Angelica Gaitan anchetatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here