Un băiat de 13 ani s-a aruncă într-un canal pentru a salva un cal: a ținut capul la suprfată timp de o oră

115

Dragostea pentru animale este ceva ce trebuie cultivat de la o vârstă fragedă – dacă ești suficient de norocos să trăiești în contact strâns cu un animal de companie din primii ani de viață, vei observa imediat o diferență substanțială în abordarea responsabilităților și a altora . Cameron Martin, un băiat de 13 ani, este cu siguranță unul dintre acești oameni: fiind foarte atașat de poneiul său, nu a ratat niciodată ocazia de a-l vizita, ca de obicei. Când a ajuns la fermă, însă, a observat ceva ciudat și și-a dat seama că unul dintre cai, Domino, nu era în locul său obișnuit. Din fericire, micul Cameron s-a trezit în locul potrivit la momentul potrivit.

Odată ajuns la fermă, Cameron și-a dat seama că băiatul de la  grajd care, de obicei, avea grijă de cai nu era prezent în acel moment și că unul dintre cai, Domino, lipsea. Primul său gând a fost să verifice cursul de apă care curgea la marginea fermei: Domino era chiar acolo, prins în apa înghețată, după ce a căzut. Cameron a început să țipe după ajutor și nu s-a gândit de două ori înainte de a sări și el în apă pentru a sprijini capul calului, astfel încât să nu se înece.

În cele din urmă, după cel puțin o oră de probleme groaznice, a sosit ajutorul și mai multe persoane au sărit în apă pentru a-l recupera pe Cameron și a-l ajuta pe Domino, calul, să iasă din acea situație proastă. Au atașat o frânghie de gâtul calului și, multumita unui excavator, au reușit să-l scoată din acel pârâu noroios.

Cameron practic era  îngheța când a sosit ajutorul, dar el a vrut cu orice pret sa salveze acel cal. Din fer

icire, povestea s-a încheiat în cel mai bun mod: Domino, acum, și-a recăpătat puterea și este complet în formă; de fiecare dată când Cameron se apropie de el, pare să scoată un sunet mic, parcă de mulțumire sau de fericire la vederea micului său salvator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here